Usta Lezzet Yemek Tarifleri

Ucuz, pratik ev yemekleri rehberi ve Usta Aşçıları kıskandıran tarifler...

BEŞAMEL SOSLU ENGİNAR PİLİÇ ETLİ


MALZEMELER:
(6-8 kişilik)
* 1000 Gr Piliç
* 8 Adet Enginar
* 400 Gr Patates
* 400 Gr Havuç
* 200 Gr Domates
* 200 Gr Arpacık Soğan
* Tuz Ve Şeker Tatlandırıcılar Yeteri Kadar
 * 150 Gr Çiçek Yağı 



HAZIRLANIŞI:
Piliçler küp şeklinde doğranıp, ayrı bir tencere içerisinde çiçek yağı, arpacık soğan atılıp kavrulur. Küp doğranmış havuç ve patatesler ilave edilerek bir iki daha çevirip yeteri miktarda su ilave edilip pişmesine yakın limon suyu ve tatlandırıcılar ilave edilerek haşlanan enginarların içine etleri yerleştirip üzerine beşamel sos döküp salamandıra verip hafif kızarınca dekore edip servis yapın.

 
Usta Lezzet Yemek Tarifleri ticari amaç gütmeyen, sadece damak zevkine hizmet eden, paylaşımcı bir platformdur. Sitede bulunan tüm yemek tarifleri özenle seçilerek derlenmiştir.