MALZEMELER:
( 5-6 kişilik )
* 400 Gr Orta Yağlı Dana Kıyma
* 250 Gr Köftelik Bulgur
* 150 Gr Kuru Soğan
* 1 Çay Kaşığı Kimyon
* 500 Gr Patates
* Tuz Ve Karabiber Yeteri Kadar
* 200 Gr Çiçek Yağı
* 300 Gr Yoğurt
* 3 Diş Sarımsak
HAZIRLANIŞI:
Patatesleri haşlayıp, bulgurları içine atıp kapağını kapatıp hafif soğutun. Kıymayı, tatlandırıcıları, rendelenmiş soğanı karıştırarak iyice yoğurun. Parçalara bölüp istediğiniz şekilleri vererek kızgın yağda kızartıp servis tabağına sıralayın. Üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirip süsleyerek servis edin.