MALZEMELER:
(7 kişilik)
* 40 Gr Mantar
* 100 Gr Domates
* 2 Su Bardağı Kırmızı Şarap
* 1 Çay Kaşığı Kekik
* 7 Adet Yumurta
* 100 Gr Dana Jambon1
* 120 Gr Çiçek Yağı
* 40 Gr Un
* 7 Dilim Tost Ekmek
* ¼ Adet Maydanoz
* Yeteri Kadar Tuz Ve Karabiber
* 30 Gr Tereyağı
HAZIRLANIŞI:
Bir tava içerisine çiçek yağını kızdırıp mantar, maydanoz karabiber, domates ve defneyaprağını ilave edip sote yapın. Kırmızı şarabı ilave ederek kaynatın. Şarap biraz çekip tereyağı ile unu karıştırıp kaynayan sosun içine dökün kaynamaya başladıktan sonra süzdürün.
Tost ekmeklerini teflon tavada kızartın yumurtaları ayrı bir tavada poşe yapıp tost ekmeklerin üzerine susuz olarak yerleştirip hazırlanan sosu üzerine gezdirip sıcak servis yapın.