MALZEMELER:
( 4 kişilik )
* 400 Gr Bonfile
* 250 Gr Piliç Eti
* 250 Gr Patlıcan
* 150 Gr Kaşar Peynir
* 100 Gr Ceviz İçi
* 5 Gr Tane Karabiber
* 150 Gr Çeri Domates
* 250 Gr Brokoli
* Tuz Ve Beyaz Biber Yeteri Kadar
HAZIRLANIŞI:
Bonfile etini ince bıçak sırtı açın, piliç etini kıyma makinesinden geçirip ceviz içi ilave ederek baharatları katıp etin üzerine serin ve rulo yapın. Alüminyum folyoya sarıp 180 derece fırında pişirip dilim keserek yanında brokoli, çeri domates, patlıcan ezme ile servis yapın.
(Patlıcanları bol yağda veya ızgaranın üzerinde pişirip kabuk kısımlarını soyup hazır hale getirin)