MALZEMELER:
( 7-9 kişilik )
* 800 Gr Dana Eti
* 150 Gr Kuzu Böbrek
* 250 Gr Bezelye
* 150 Gr Margarin
* 200 Gr Soğan
* 50 Gr Domates
* 50 Gr Yeşil Biber
* 1 Bağ Maydanoz
* 20 Gr Domates Salçası
* 5 Diş Sarımsak
* Tuz Ve Tatlandırıcılar Yeteri Kadar
HAZIRLANIŞI:
Dana eti yağsız kuşbaşı doğrayıp, dibi düz bir tencerede margarini eritin. Soğan ve sarımsak ile kavurup dana etini ve kuzu böbreklerini ilave ederek etler suyunu çekene kadar birkaç defa karıştırıp salça ilave edip etleri iyice harmanlayın ve sıcak suyu dökün. Su etlerin üzerini iki parmak kadar geçebilir. Pişmesine yakın bezelyeleri ilave ederek servis tabağına etleri kevgirle çıkarın. Tabağı maydanoz veya yeşilbiberle süsleyerek servis yapınız.