MALZEMELER:
* 280 Gr Levrek
* 40 Gr Mantar
* 60 Gr Kuru Soğan
* 50 Gr İç Karides
* 10 Gr Kapari Çiçeği
* 20 Gr Yeşilbiber
* 60 Gr Domates
* 60 Gr Kaşar Peynir
* 10 Gr Çiğ Krema
* 60 Gr Çiçek Yağı
* 2 Gr Beyaz Biber
* 4 Gr Defneyaprağı
* Tuz Ve Tatlandırıcılar Yeteri Kadar
HAZIRLANIŞI( 2 kişilik ):
Levrek balığını fileto çıkartın, dibi düz bir tavaya, sızma yağ ve tereyağı ilave edip eritin. Mantarları jülyen doğrayıp soğan ve yeşilbiberleri ince doğrayıp eritilen yağa ilave ederek çevirin. Hafif pembeleşince domateslerin kabuklarını soyarak ince doğrayıp tatlandırıcıları da ilave ederek fileto yapılan levreklerin içerisine koyarak rulo şeklinde sarınız. Hazırladığınız ruloları güveç içerisine yerleştirin. Kenar kısımlarına mantar ve domates üzerine kaşar peynir ilave ederek kendi suyunu üzerinde gezdiriniz. 180 derece kızdırılmış fırında 15 dakika bekletip sıcak servis yapınız.