Usta Lezzet Yemek Tarifleri

Ucuz, pratik ev yemekleri rehberi ve Usta Aşçıları kıskandıran tarifler...

LEVREK FLORANTİNA


MALZEMELER: 
 * 300 Gr Levrek Fileto
 *120 Gr Çiçek Yağı
 * 60 Gr Tereyağı
 * 60 Gr Un
 * 300 Gr Süt
 * 10 Gr Kuru Soğan
 * 250 Gr Ispanak
 * Tuz Ve Su Yeteri Kadar
 * 1 Adet Yumurta



HAZIRLANIŞI( 2 kişilik ):
Ispanakları yıkayıp hafif haşlayın, soğanları ince doğrayın,  dibi düz tencere içerisine çiçek yağı koyup soğanları, ıspanakları kavurun ve tatlandırıcıları ilave edip bir tepsi içerisine ıspanakları dizip,  üzerine balıkları yerleştirin. Bir tava içerisine yağı ilave edip eritin, unu ilave ederek tel ile karıştırın, sütü ilave edip kıvamlaşınca yumurta kırıp tekrar karıştırıp hazırlanan balıkların üzerine akıtarak 180 derece ısıtılmış fırında pişirip sıcak servis yapın.

 
Usta Lezzet Yemek Tarifleri ticari amaç gütmeyen, sadece damak zevkine hizmet eden, paylaşımcı bir platformdur. Sitede bulunan tüm yemek tarifleri özenle seçilerek derlenmiştir.