MALZEMELER:
* 300 Gr Levrek Fileto
*120 Gr Çiçek Yağı
* 60 Gr Tereyağı
* 60 Gr Un
* 300 Gr Süt
* 10 Gr Kuru Soğan
* 250 Gr Ispanak
* Tuz Ve Su Yeteri Kadar
* 1 Adet Yumurta
HAZIRLANIŞI( 2 kişilik ):
Ispanakları yıkayıp hafif haşlayın, soğanları ince doğrayın, dibi düz tencere içerisine çiçek yağı koyup soğanları, ıspanakları kavurun ve tatlandırıcıları ilave edip bir tepsi içerisine ıspanakları dizip, üzerine balıkları yerleştirin. Bir tava içerisine yağı ilave edip eritin, unu ilave ederek tel ile karıştırın, sütü ilave edip kıvamlaşınca yumurta kırıp tekrar karıştırıp hazırlanan balıkların üzerine akıtarak 180 derece ısıtılmış fırında pişirip sıcak servis yapın.