MALZEMELER:
( 6-8 kişilik )
* 2 Adet Marul Göbeği
* 150 Gr Havuç
* 250 Gr Patates
* 150 Gr Kabak
* 100 Gr Kuru Soğan
* 100 Gr Un
* 20 Gr Bul Yon
* Tuz, Beyaz Biber Yeteri Kadar
* 150 Gr Sıvı Yağ
HAZIRLANIŞI:
Sebzeleri önce yıkadıktan sonra patates kabak havuçları küp şeklinde doğrayın. Ayrı bir tencere içerisinde sıvı yağı eritip ince doğranmış soğanı da ekleyerek karıştırın. Sebzeleri sırası ile içerisinde çevirin ve yeteri kadar suyu bulyonla beraber katın ve kaynamaya bırakın. Marul göbeklerini ince doğrayıp ilave edin.
Diğer tatlandırıcıları da ilave ederek pişirmeye bırakın ve sıcak servis yapın.