MALZEMELER:
( 6-7 kişilik )
* 600 Gr Dana Kıyma
* 1 Adet Kereviz Yaprağı
* 150 Gr Havuç
* 200 Gr Domates
* 150 Gr Çiçek Yağı
* 200 Gr Arpacık Soğan
* 4 Diş Sarımsak
* 50 Gr Ceviz İçi
* ½ Maydanoz
* 1 Demet Fesleğen
* Tatlandırıcılar Ve Tuz Yeteri Kadar
HAZIRLANIŞI:
Havuç ve kereviz yaprağını yıkayın. Domateslerin kabuğunu soyup mutfak robotunda doğrayın. Soğanları ince doğrayıp, sarımsakları ezin, cevizi ince kırıp, tatlandırıcıları, kıymayı ve ince kıyılmış maydanozu ilave ederek iyice yoğurun. Karışımı parçalara bölerek yuvarlayın. Bir tencereye çiçek yağı koyup sosunu hazırlayın, yuvarlanan köfteleri sosun içerisine atarak sıcak servis yapın.