MALZEMELER:
(5-6 kişilik)
* 250 Gr Domates,
* 400 Gr Ton Balık
* 500 Gr Patates
* 3 Adet Göbek Marul
* 200 Gr Taze Fasulye
* 100 Gr Ançüez Fileto
* 8 Gr Çekirdeksiz Siyah Zeytin
* Tuz Yeteri Miktarda
* 1 Çay Kaşığı Beyaz Biber
HAZIRLANIŞI:
Domateslerin kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkartınız. Haşlanmış patatesleri küp şeklinde doğrayın, marul göbeklerini yıkadıktan sonra bir salata kabına doğrayıp ton balığı parçalarını, patatesleri, domatesleri, taze fasulyeleri karıştırarak salata yapraklarıyla bir harman yapınız. Servis tabağına alarak üzerine ançüezleri ve zeytinleri serpiştirip tatlandırıcıları da ilave ederek servise gönderiniz.