- 500 gr beyaz balık filetosu kılçıksız
- 50 gr patates nişastası
- 500 ml süt
- 2 gr muskat
- Yeteri miktarda tuz, biber
Hazırlanışı:
Balıkları kıyma makinasında çekin, dolapta soğutun, bir mixere koyun, nişasta ile karıştırın, sütü yavaş yavaş yedirin, tuz, biber ve muskatı ilave edin, karışım hamur kıvamında olmalıdır, sonra bu karışımı dolapta soğutun, ister balık suyunda haşlayıp
Balık çorbalarının içerisine kullanabilirsiniz, yada yaptığımız gibi küçük parçalar koparıp istediğiniz şekli vererek yağda kızartıp servis edebilirsiniz.
Balıkları kıyma makinasında çekin, dolapta soğutun, bir mixere koyun, nişasta ile karıştırın, sütü yavaş yavaş yedirin, tuz, biber ve muskatı ilave edin, karışım hamur kıvamında olmalıdır, sonra bu karışımı dolapta soğutun, ister balık suyunda haşlayıp
Balık çorbalarının içerisine kullanabilirsiniz, yada yaptığımız gibi küçük parçalar koparıp istediğiniz şekli vererek yağda kızartıp servis edebilirsiniz.