Usta Lezzet Yemek Tarifleri

Ucuz, pratik ev yemekleri rehberi ve Usta Aşçıları kıskandıran tarifler...

PİLİÇ BAGET BAL SOSLU


MALZEMELER:
(7-8 kişilik)
* 1000 Gr Piliç Alt But
* 100 Gr Un
* 200 Gr Çiçek Yağı
* 200 Gr Galeta Unu
* 4 Adet Yumurta
* Tatlandırıcılar Yeter Kadar
* 1 Çay Kaşığı Körü
* 200 Gr Bal
* 10 Gr Hardal
* 25 Gr Çiğ Krema 25 Gr



HAZIRLANIŞI:
Piliç butları sırasıyla un yumurta ve galeta ununa bulanır, kızgın yağda kızartılır. Bal tatlandırıcılar ile sos kıvamına getirilip servis tabağına serin. Kızartılan bagetler üzerine koyarak sıcak servis yapın.

 
Usta Lezzet Yemek Tarifleri ticari amaç gütmeyen, sadece damak zevkine hizmet eden, paylaşımcı bir platformdur. Sitede bulunan tüm yemek tarifleri özenle seçilerek derlenmiştir.