Malzemeler:
* 1000 gr Dana eti 1
* 200 gr Kuru soğan
* 300 gr Patlıcan
* 250 gr Çarli biber
* 200 gr Domates
* 80 gr Dom. Salça
* 1 çay kaşığı Kekik
* 1 çay kaşığı Pul biber
* 4 diş Sarımsak
* 100 gr Tereyağı
* 150 gr Margarin
* Tuz ve beyaz biber yeteri kadar
HAZIRLANIŞI:
Dana etleri kuşbaşı doğrayalım. dibi düz bir tencerede margarini kızdırıp etleri çevirelim, ve diğer malzemeleri kuşbaşı doğrayıp soğan, biber, domatesi katıp birkaç defa daha çevirdikten sonra salçayı da ilave edelim. sıcak suyu üzerine döküp pişirelim.
Patlıcanları alaca soyup bol çiçek yağda pişirip tatlandırıcılar ile birlikte bir taşım kaynatıldıktan sonra servis tabağını süsleyerek sıcak servis yapın.