Malzemeler:
- 720 gr Levrek filetosu
- 480 gr ıspanak yıkanmış
- 50 gr zeytinyağı
- 15 cl sek beyaz şarap
- 15 cl balsamico
- 1 Çay kaşığı taze kekik
- Yeterince tuz biber
- Yeterince un balık için
Hazırlanışı:
Balığı Tuzla biberle tatlandırın, tavayı ısıtın, yağın yarısıyla soğanı ve ıspanağı tavada soteleyin, tuz biberle tatlandırın, kekiği koyun. Bir kapta şarabı, balsamicoyu ve likörü yarı yarıya çektirin, başka bir tavada, yağın kalanını ısıtın, balıkları una bulayın, tavada pişirin, ıspanakları tavaya koyun, pişen balıkları ilave edin sos dökün ve servis edin.
Balığı Tuzla biberle tatlandırın, tavayı ısıtın, yağın yarısıyla soğanı ve ıspanağı tavada soteleyin, tuz biberle tatlandırın, kekiği koyun. Bir kapta şarabı, balsamicoyu ve likörü yarı yarıya çektirin, başka bir tavada, yağın kalanını ısıtın, balıkları una bulayın, tavada pişirin, ıspanakları tavaya koyun, pişen balıkları ilave edin sos dökün ve servis edin.