MALZEMELER:
( 5-6 kişilik )
* 150 Gr Kereviz
* 150 Gr Patates
* 200 Gr Margarin
* 100 Gr Kuru Soğan
* 150 Gr Patates
* 150 Gr Pırasa{Beyaz Yerinden}
* 200 Gr Kuzu Eti
* 50 Gr Yeşil Biber
* 5 Gr Taze Kekik
* Tuz Yeteri Kadar
* 100 Gr Un
* Su Yeteri Kadar
HAZIRLANIŞI:
Soğanları ince kıyın yağda pembeleşinceye kadar kavurun. Sebzeleri küp şeklinde doğrayıp üzerine unu ekleyip birkaç kere daha karıştırdıktan sonra bir miktar su ilave edip iyice kaynatın. Üzerine ince doğranmış haşlanmış etleri ilave edip kaynamaya bırakın.
Tatlandırıcıları da ilave ederek sıcak servise gönderin.