MALZEMELER:
(4-5 kişilik)
* 1/3 Adet Lolo Rossa
* 1 /2 Bağ Taze Nene
* ½ Bağ Roka
* ½ Bağ Dereotu
* ½ Adet Kıvırcık Marul
* 100 Gr Sızma Yağ
* 2 Adet Limon
Yayla sos:
* 100 Gr Yoğurt
* 100 Gr Mayonez
* 80 Gr Çeri Domates
* Tuz, Ak Biber Yeteri Kadar
HAZIRLANIŞI:
Önceden hazırlanan krep hamuru bir kâseye yerleştirilip fırında gevrek hale getirilir, diğer bir kap içerisinde yeşillikleri yıkayıp irice doğrayıp tatlandırıcıları katıp karıştırın. Krep hamurunun içine koyup servise verirken hazırlanan yayla sosu üzerine gezdirip çeri domatesle süsleyip gönderin.