MALZEMELER:
( 7-8 kişilik )
* 1000 Gr Kuzu Eti (Kuşbaşı)
* 250 Gr Mantar
* 50 Gr Arpacık Soğan
* 4 Diş Sarımsak
* 60 Gr Yeşilbiber
* 1 Çay Kaşığı Rozmeri
* 200 Gr Margarin
* 50 Gr Tereyağı
* Tuz Ve Kekik Yeteri Miktarda
* Tatlandırıcılar Yeteri Kadar
HAZIRLANIŞI:
Kuzu etleri kuşbaşı doğrayıp dibi düz bir tencere içerisine margarini eritip etleri ilave edin. İrice bölünmüş soğanları ve ince kıyılmış sarımsakları katıp etler suyunu çekene kadar karıştırın. Etlerin suyu çekilmesine yakın sıcak suyunu ilave edip bir kaynamadan sonra orta ateşte pişirin. Diğer tatlandırıcıları da ilave ederek servis tabağını süsleyerek servis edin.