MALZEMELER:
(3-4 kişilik)
* 100 Gr Salatalık
* 4 Adet Avakado
* 2 Adet Göbek Salata
* 250 Gr Çeri Domates
* 60 Gr Sıvı Yağ
* 50 Gr Pastırma
* 20 Gr Siyah Kuru
* Tuz Yeteri Miktarda
* 1 Adet Limon
HAZIRLANIŞI:
Yukarıdaki malzemeleri yıkayıp salatalıkları küp şeklinde doğrayın Avakadoları 2 cm. kalınlığında uzunlamasına doğrayın. Göbek marulları kabaca doğrayıp çeri domatesleri ikiye bölüp siyah üzümleri katarak harmanlayın. Diğer tarafta bir tava içerisine sızma yağ koyup pastırmaları hafif ısıtıp salatanın üzerine sıralayınız ve sosunu ilave ederek servise gönderiniz.