Usta Lezzet Yemek Tarifleri

Ucuz, pratik ev yemekleri rehberi ve Usta Aşçıları kıskandıran tarifler...

Rulo Pasta Ovalette


Malzemeler:
  • 3 adet yumurta
  • 40 gram şeker
  • 50 gram un
  • 25 gram su
  • 25 gram kabartma tozu
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 paket krem şanti

azırlanışı:
Tüm malzemeyi miksere alıp 5 dakika çırpın. Karışımı 25 X 20 santim ebatlarındaki yağlı tepsiye dökün ve 200 derecede pişirin. 25 dakika sonra fırından çıkartınca üzerini kurumaması için bir bezle örtün. Sütle krem şantiyi çırpın. Kremanın yarısını pandispanyanın içine sürün. Rulo halinde sarın. Beze sarıp buz dolabında 2 saat bekletin. Dolaptan çıkartıp 2-3 santim genişliğinde kesin. Kalan krem şantiyi üzerine sıkın. Meyve çeşitleriyle süsledikten sonra tekrar dolapta soğutup servise sunun.

 
Usta Lezzet Yemek Tarifleri ticari amaç gütmeyen, sadece damak zevkine hizmet eden, paylaşımcı bir platformdur. Sitede bulunan tüm yemek tarifleri özenle seçilerek derlenmiştir.