- 3 adet yumurta
- 40 gram şeker
- 50 gram un
- 25 gram su
- 25 gram kabartma tozu
- 1 çay bardağı süt
- 1 paket krem şanti
azırlanışı:
Tüm malzemeyi miksere alıp 5 dakika çırpın. Karışımı 25 X 20 santim ebatlarındaki yağlı tepsiye dökün ve 200 derecede pişirin. 25 dakika sonra fırından çıkartınca üzerini kurumaması için bir bezle örtün. Sütle krem şantiyi çırpın. Kremanın yarısını pandispanyanın içine sürün. Rulo halinde sarın. Beze sarıp buz dolabında 2 saat bekletin. Dolaptan çıkartıp 2-3 santim genişliğinde kesin. Kalan krem şantiyi üzerine sıkın. Meyve çeşitleriyle süsledikten sonra tekrar dolapta soğutup servise sunun.