Usta Lezzet Yemek Tarifleri

Ucuz, pratik ev yemekleri rehberi ve Usta Aşçıları kıskandıran tarifler...

BALIK YAHNİ


MALZEMELER:
(4-5 kişilik)
* 500 Gr Balık Filetosu
* 150 Gr Kuru Soğan
* 130 Gr Çiçek Yağı
* 200 Gr Kabak
* 150 Gr Mantar
* 200 Gr Domates
* 10 Adet Defneyaprağı
* ½ Çay Bardağı Limon Suyu
* 30 Gr Yeşilbiber
* Tuz Ve Beyaz Karabiber Yeteri Kadar



HAZIRLANIŞI:
Yağsız bir tava içerisinde balıkları kızartıp soğan, kabak ve karabiber karıştırılıp mantar eklenerek kavurun. Küp doğranmış domates ve limon suyu eklenerek kaynatıp iyice sos kıvamına gelince balıkları ilave ediniz, 6 dakika kaynatılıp sıcak servis yapınız.

 
Usta Lezzet Yemek Tarifleri ticari amaç gütmeyen, sadece damak zevkine hizmet eden, paylaşımcı bir platformdur. Sitede bulunan tüm yemek tarifleri özenle seçilerek derlenmiştir.