- 2 adet muz
- 3 değişik tür sos (çikolata,karamela sosu veya çilek reçeli-şurubu)
- 3 top dondurma
- Kremşanti(koyu)
- Badem(kıyılmış veya ceviz)
Hazırlanışı:
Muz uzunlamasına ikiye kesilir ve derin olmayan bir kasenin kenarlarına koyulur. Dondurma topları muzların ortasına sıralanır. Çikolata sosu çilekli dondurmanın, karamela sosu vanilyalı dondurmanın üzerine dökülür. Üzeri krem şanti ile kaplanır ve onun üzerine badem veya ceviz serpiştirilir en üste de kiraz oturtulur.
Muz uzunlamasına ikiye kesilir ve derin olmayan bir kasenin kenarlarına koyulur. Dondurma topları muzların ortasına sıralanır. Çikolata sosu çilekli dondurmanın, karamela sosu vanilyalı dondurmanın üzerine dökülür. Üzeri krem şanti ile kaplanır ve onun üzerine badem veya ceviz serpiştirilir en üste de kiraz oturtulur.