Usta Lezzet Yemek Tarifleri

Ucuz, pratik ev yemekleri rehberi ve Usta Aşçıları kıskandıran tarifler...

Çatalsız Kebap


Malzemeler:
  • 2 adet kuzu kol veya 1 adet kaburga
  • 30 gram tuz
  • 1 kilogram kuyruk yağı (eritilmiş)
  • Servis için domates biber soğan

Hazırlanışı:
Kuyruk yağını eritin, kolu ikiye parçalayıp, odun ateşinde (fırında) çift tarafı kızarana kadar pişirin (Yaklaşık 20 dakika). Sonra ocaktan tencereye alıp, eritilmiş yağ ve tuzu ekleyip, yaklaşık 4 saat 300 dereceye ayarlı fırında ağzı kapalı olarak bekletin. Ocaktan aldığınız eti, domates, biber ve soğanla süsleyip, servise sunun.

 
Usta Lezzet Yemek Tarifleri ticari amaç gütmeyen, sadece damak zevkine hizmet eden, paylaşımcı bir platformdur. Sitede bulunan tüm yemek tarifleri özenle seçilerek derlenmiştir.