Usta Lezzet Yemek Tarifleri

Ucuz, pratik ev yemekleri rehberi ve Usta Aşçıları kıskandıran tarifler...

ÇİNGENE YAHNİ


MALZEMELER:
(6-8 kişilik)
 * 800 Gr Kuzu Eti Kemikli
 * 200 Gr Arpacık Soğan
 * 200 Gr Havuç
 * 50 Gr Yeşilbiber
 * 300 Gr Patates
 * 150 Gr Mantar
 * 200 Gr Domates
 * 100 Gr Domates Salça
 * Tuz Ve Tatlandırıcılar Yeteri Miktarda
 * 5 Gr Kekik
 * 180 Gr Margarin 



HAZIRLANIŞI:
Kuzu kolu etini kemikli olarak doğrayın. Dibi kalın bir tencerede kavurun suyunu çekince margarin ilave edin. Etler kızarmaya başlayınca ayıklanmış arpacık soğanları ilave ederek beraberce kavurup domates salçasını ilave ederek bir iki işlem daha karıştırıp suyunu ilave edin ve pişirmeye bırakın.
Havuçları soyup kuşbaşı doğrayıp ete ilave edin ve patatesleri de soyup kuşbaşı doğrayın. Etlerin pişmesine yakın tatlandırıcıları da ilave ederek üzerine kekik serpiştirerek sıcak servise gönderiniz.

 
Usta Lezzet Yemek Tarifleri ticari amaç gütmeyen, sadece damak zevkine hizmet eden, paylaşımcı bir platformdur. Sitede bulunan tüm yemek tarifleri özenle seçilerek derlenmiştir.