MALZEMELER:
( 10-14 kişilik )
* 800 Gr Makarna 3 Numara
* 4 Adet Yumurta Sarısı
* Yeteri Kadar Tuz Ve Tatlandırıcılar
* 1 Bağ Maydanoz
* 250 Gr Beyaz Peynir
* 200 Gr Kaşar Peyniri Rende
* 250 Gr Margarin Yağı
* 4 Adet Yumurta
* 800 Gr Süt
* 200 Gr Un
HAZIRLANIŞI:
Haşladığınız makarnaları süzgece çıkarın. Ayrı bir kap içerisinde margarini eritip, un ilave ederek çırpma teliyle karıştırın. Süt ve yumurtaları ilave edip pişirerek beşamel sos elde edin. Tepsiyi yağlayarak hazırladığımız beşamel sosa makarnaları ve tatlandırıcıları ilave ederek tepsiye dizin. 170 derece fırında pişirerek, sıcak servis yapın.