MALZEMELER:
(6-8 kişilik)
* 600 Gr Tavukgöğsü
* 150 Gr Mantar
* 800 Gr Kabak
* 200 Gr Domates
* 150 Gr Kereviz Sapı
* 150 Gr Kaşar Peynir
* 1 Tatlı Kaşığı Karabiber
* 1 Tatlı Kaşığı Kırmızıbiber
* 50 Gr Tereyağı
* 200 Gr Çiçek Yağı
* Tuz Yeteri Miktarda
HAZIRLANIŞI:
Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayıp toz kırmızıbiber ile rengi değişene kadar kavurun Sonra sırası ile ince kıyılmış mantar, ince doğranmış kereviz sapını, küp kesilmiş domates, tuz ve karabiberi ilave edip suyunu çekene kadar pişirin.
Kabakların uç kısımlarını keserek orta kısmından bölüp haşlayın, iç kısımlarını kaşıkla çıkartıp pişirilen etleri içine doldurup üzerine kaşar peynir ve domates koyarak sosunu üzerine döküp fırına verip kaşar peynir eriyene kadar bekletip servise gönderirken gondol şekillendirerek gönderin.