* 450 Gr Girida
* 150 Gr Taze Fasulye
* 150 Gr Havuç
* 20 Gr Kapari
* 25 Gr Sızma Yağ
* 30 Gr Tereyağı
* 1 Adet Limon
* 2 Gr Tane Karabiber
* 80 Gr Kuru Soğan
* 1 Gr Safran
* 1 Gr Körü
* 3 Adet Karanfil
* 80 Gr Domates
* 1 Çay Kaşığı Balık Bulyon
* Tuz Ve Beyaz Biber Yeteri Kadar
HAZIRLANIŞI( 3 kişilik ):
Grida balığını fileto çıkarın. Diğer sebzeleri jülyen doğrayıp sıcak suda haşlayın sonra soğutup tekrar ılık suda bekletin. Soğanları, domatesin kabuğunu soyup ince doğrayın. Dibi düz bir tava içerisine sızma yağı ve tereyağı ilave edip eritin. Eriyen yağın içerisinde soğanları hafif karıştırıp, safran, körü, tane biberi, karanfili ilave ederek birkaç kere daha karıştırarak balık suyunu ilave edelim. Kaynamaya başlayınca, rulo yapılan Grida balık filetolarını içerisine koyup, kapağını kapatın. 10 dakika sonra tatlandırıcıları ilave edip sebzeleri de katarak servis tabağına kevgir yardımı ile sebzeleri alta balıkları üzerine dizerek, tabağı süsleyip sıcak servis yapınız.