Usta Lezzet Yemek Tarifleri

Ucuz, pratik ev yemekleri rehberi ve Usta Aşçıları kıskandıran tarifler...

KABAK PÜRELİ TAVUK


MALZEMELER:
(4 kişilik)
* 400 Gr Kabak
* 250 Gr Tavuk Eti
* 250 Gr Yoğurt
* 4 Diş Sarımsak
* Tuz Ve Karabiber Yeteri Kadar



HAZIRLANIŞI:
Kabakları temizleyip dört eşit parçaya bölün. Tuzlu suda yeteri kadar haşlayıp püre haline getirin.
Bir tatlı kaşığı yoğurdu ayırıp diğer kalanı sarımsakları soyup ezdikten sonra karabiber, salça, tuzu ekleyip tavukların göğüslerini bu sosta terbiye yapıp yağsız tavada çevirerek kızartın ve kabak püresi ile servis yapın.

 
Usta Lezzet Yemek Tarifleri ticari amaç gütmeyen, sadece damak zevkine hizmet eden, paylaşımcı bir platformdur. Sitede bulunan tüm yemek tarifleri özenle seçilerek derlenmiştir.