Usta Lezzet Yemek Tarifleri

Ucuz, pratik ev yemekleri rehberi ve Usta Aşçıları kıskandıran tarifler...

Muzlu Parfe


Malzemeler:
  • 2 su bardağı süt
  • 2 poşet kremşanti
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 paket muz jölesi
  • 2 adet muz
  • 3 kahve fincanı sıcak su

Hazırlanışı:
Süt, şeker, krem şantiyi mikserle çırpın. Jöleyi 3 kahve fincanı sıcak suda karıştırarak eritin. Muzları yuvarlak dilimleyin. Bir kasede krem şanti, jöle ve muzları kaşık yardımıyla karıştırın. Yuvarlak bir kalıba streç filmi yayın, karışımı içine dökün. En az 3 saat buzdolabında dondurun. Soğutulmuş servis tabağına ters çevirin. Dilimleyip servis yapın.

 
Usta Lezzet Yemek Tarifleri ticari amaç gütmeyen, sadece damak zevkine hizmet eden, paylaşımcı bir platformdur. Sitede bulunan tüm yemek tarifleri özenle seçilerek derlenmiştir.