- 1 paket hazır ricotta peynirli, ıspanaklı tortellini makarna
- Karabiber
- 12 adet mantar
- 1 paket süt kreması
- Bir avuç doğranmış dereotu
- 4 adet taze soğan
- Bir parça küçük Hindistan cevizi rendesi (Muskat)
- 2 yemek kaşığı Altın Hasat Zeytinyağı
- Yeterince Tuz
Hazırlanışı:
Tortellini bol tuzlu kaynar suda 12 dakika haşlanır. Bir tavada doğranmış yeşil soğanlar, 2 yemek kaşığı yağla yumuşayana kadar kızartılır. Dilim dilim doğranmış mantarlar eklenir ve 5 dakika kadar çevire çevire pişirilir. Krema, Muskat, dereotu, tuz ve biber eklenerek sos mantarlar yumuşayana kadar pişirilir. Haşlanmış tortellini süzdürülür ve sos tenceresine dökülüp, alt üst edilerek makarna, sosu çekene kadar ateşin üzerinde tutulur.
Tortellini bol tuzlu kaynar suda 12 dakika haşlanır. Bir tavada doğranmış yeşil soğanlar, 2 yemek kaşığı yağla yumuşayana kadar kızartılır. Dilim dilim doğranmış mantarlar eklenir ve 5 dakika kadar çevire çevire pişirilir. Krema, Muskat, dereotu, tuz ve biber eklenerek sos mantarlar yumuşayana kadar pişirilir. Haşlanmış tortellini süzdürülür ve sos tenceresine dökülüp, alt üst edilerek makarna, sosu çekene kadar ateşin üzerinde tutulur.